Huwelijksdrukwerk

Naast bloemenstyling kan je bij mij ook terecht voor allerlei drukwerk op maat. RSVP, huwelijksuitnodigingen, menukaarten, naamkaartjes, tafelnummers,... mooi drukwerk hoort bij een huwelijk en vormt met de bloemen een prachtig geheel.

Ik werk uitsluitend met aquarel en creëer alles zelf. Nadien worden de schilderijen gedigitaliseerd en in het drukwerk verwerkt. 

Het liefst schilder ik botanische schilderijen of schilderijen van charmante gebouwen. Denk maar aan waar jullie elkaar hebben leren kennen of waar jullie elkaar het jawoord hebben gegeven. Of is er een bloem die bij jullie past?
Deze zaken vormen de basis van al het verder drukwerk en schreeuwen dan ook helemaal jullie zodat vrienden en familie het drukwerk meteen met jullie associëren. Heel persoonlijk dus.

Het is zowel mogelijk om voor het totaalconcept van bloemenstyling en huwelijksdrukwerk te gaan, als voor een van de afzonderlijke diensten. Alles is mogelijk.

Hebben jullie graag meer info over hoe dit werkt?
Vul dan zeker het contactformulier in of stuur een mailtje via maaike@maaikedepauw.be. Dan prikken we snel een datum voor het kennismakingsgesprek.

CONTACT

Wenskaarten en Ander drukwerk

Wenskaarten en Ander drukwerk

Een handgeschreven boodschap op een mooie wenskaart of Kerstkaartje vind ik warmer en persoonlijker dan een berichtje via sms. Daarom heb ik mijn eigen wenskaartencollectie uitgebracht. Ook hier komt mijn liefde voor bloemen en aquarel samen.

Naast een vaste collectie werk ik ook op maat. Denk hierbij aan een uitnodiging, een geboortekaartje of een persoonlijke wens of Kerstkaart. 

De mogelijkheden zijn oneindig. Zo maakte ik mensen blij met een schilderij uit aquarel van de favoriete bloem van de oma. Een schilderij waar ze nog jaren kan van genieten. Of denk bijvoorbeeld aan de geboortebloem van jullie kind. Diezelfde bloem kan verwerkt worden in drukwerk voor de geboortekaartjes en het schilderij kan opgehangen worden in de kinderkamer zelf.
Schilderijen van het huis van jullie zoon of dochter als cadeau op de housewarming, of een schilderij van een fijne vakantie om thuis te koesteren. Een aquarel is een charmante manier om een persoonlijke herinnering in te kaderen.

Voor bestellingen, prijzen of andere vragen kan je het contactformulier invullen of kan je een mailtje sturen via maaike@maaikedepauw.be.
Dan geef ik je graag de gevraagde informatie. 

CONTACT

Kennismaken?


Wil je graag meer info of zou je graag kennismaken om je huwelijk of event te bespreken? Graag!
Je kan me steeds bereiken via het contactformulier, e-mail (maaike@maaikedepauw.be) of via mijn telefoon op 0477243831.
Ik zorg ervoor dat je snel een antwoord krijgt.

Tot snel!

CONTACT